Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

- Wij functioneren ook als Tolk voor de Roma, voor vele instanties en voor ieder die daar behoefte naar heeft.


- Wij verzorgen juridisch advies indien dat nodig is voor de Roma.


- Hulp en ook cursussen voor Nederlandse taal, maar ook word de gelegenheid geboden om de Nederlandse bevolking de Roma taal te leren.


- Diverse opleidingen/cursussen, waarbij een certificaat kan worden behaald!


- Er worden vele ontspannende activiteiten georganiseerd voor zowel volwassene als voor de jeugd.

bijvoorbeeld:

muziekles, koken, playstation, het werken met een computer, creatief bezig zijn, en zo nog veel meer!


- Het stimuleren van de jeugd om zich verder te gaan ontwikkelen en zo een gelijkwaardige plaats te krijgen in onze samenleving. 

- Ook sport activiteiten worden elke dag bij ons georganiseerd, zowel een voetbalwedstrijd op een eigen voetbal terrein van de Vereniging als en tafeltennis wedstrijd binnen in de Vereniging. Wij vinden lichamelijke ontwikkeling en het uit oefenen van sport heel belangrijk, en ook door te moeten samen werken word de sociale contacten versterkt op een leuke manier. 

- Dagjes uit worden ook georganiseerd, een dag met de jeugd naar een leuk pretpark, een middag met de dames naar een gezellige High Tea, en met de heren/jongens naar een sportieve kartbaan. En zo kunnen we steeds wat nieuws verzinnen, er zijn genoeg idee├źn wat we kunnen gaan doen voor een leuk dagjes uit.

Door dit allemaal te doen streven wij naar gelijkwaardigheid.

Ook stimuleren wij de Roma's om via hun eigen kracht en initiatief zich verder te kunnen ontwikkelen, om hun positie in de samenleving te versterken en om dan ook zich als volwaardig te kunnen participeren. 

De vereniging staat voor coaching en begeleiding, maar ook zijn wij een vertrouwd aanspreekpunt voor de Roma's.

Waardoor de Roma's op een zorgvuldige en duurzame wijze kunnen (re-) integreren in de Nederlandse samenleving. 

In loop van tijd heeft de Vereniging een groot bestand van contacten opgebouwd , zoals het anti discriminatie bureau Artikel 1 en Amnesty International op het terrein van mensenrechten.

En zo zijn er nog veel meer instanties waar wij mee samen werken, en ons zo samen sterk maken om de Roma's te helpen en een KANS te geven in de samenleving.